Gå til hovedindhold
Job
Arbejdsmarked

Seniorklubben

Seniorklubben er et tilbud til dig over 50 år, hvor du får sparring, lærer at se nye muligheder og får ny viden om arbejdsmarkedet.

Indhold

  I Seniorklubben bidrager alle deltagere aktivt i et frugtbart fællesskab og med gensidig inspiration, hvor dialog, samarbejde og gruppearbejde er vores afsæt.

  Igennem de 6 workshops arbejder vi med forskellige emner, og du har som deltager indflydelse på både form og indhold. Fundamentet for Seniorklubben handler om netværk og det at være sammen med ligesindede, fordi det kan bidrage til at inspirere og udvikle os som mennesker og om muligt endnu mere som jobsøgende. 

  Vi inddrager og bruger aktivt pc, og har du ikke selv en pc, som du kan medbringe, kan du låne en. 
  Det forventes, at du altid kommer velforberedt og har lavet dit hjemmearbejde forud for hver workshop, fordi det kvalificerer vores drøftelser på tværs og det gode gruppearbejde. 

  Vi ser frem til vores samarbejde og de mange gode drøftelser!

  Du kan downloade brochuren for Seniorklubtilbuddet her.

  Emnerne som vi i fællesskab skal blive klogere på

  Til denne gang skal du udfylde arbejdsarket nedenfor med relevante vikarbureauer eller virksomheder, der repræsenterer en branche eller et område, som du er nysgerrig på og som potentielt kunne have dit drømmejob.

  Download arbejdsarket her.

  I dette arbejdsark skal du skrive de uddannelser og kurser ned, du har med dig, og hvad de har givet dig af faglige, personlige og sociale kompetencer.

  Download arbejdsarket her.

  Til denne gang i Seniorklubben skal du se to videoer. Den ene handler om, hvordan du skriver en god ansøgning og den om, hvordan du laver et godt CV. I arbejdsarket finder du links til de to videoer, som ligger på hjemmesiden, hvor du med fordel også kan læse mere og få tips og tricks til dit CV og ansøgning.

  Download arbejdsarket her.

  Til denne gang skal vi arbejde med elevatortalen. I dette arbejdsark skal du reflektere over hvem du er, hvad du kan og hvad du vil, når det kommer til dit arbejdsliv. Du kan med fordel finde inspiration på nettet, inden du går igang med at skrive ned.

  Download arbejdsarket her.

  Med erhvervskonsulent Vivi Johansen ombord fra Næstved Erhverv, får du på workshoppen mulighed for at få vejledning, viden og værktøjer omkring en evt. iværksætter-idé og en forståelse af, hvordan du kommer videre - alt sammen gennem dialog og gruppearbejde.

  Du bliver rustet og får introduktion til den hjælp, der findes for iværksættere af Vivi, der selv har en baggrund som iværksætter og vejleder. Vivi kommer bl.a. ind på Startup Info, som typisk er det første sted at starte, når du overvejer, om du skal starte selvstændig virksomhed. Startup Info er for alle, der har et ønske om eller overvejer at starte selvstændig virksomhed i Næstved Kommune. Startup Info afholdes af erhvervskonsulent Vivi Johansen, Næstved Erhverv. 

  Derudover vil vi drage paralleller til den værdi, det kan have at være aktiv indenfor forenings- og frivilligt arbejde som ledig. Måske du faktisk kan bruge den viden, du får fra iværksætteremnerne hér.

  Download arbejdsarket her.

  Du kan læse her og få mere information til dit arbejde med om arbejdsarket.

  Hvad er netværk for dig og har du et online netværk? Til denne gang skal du hente arbejdsarket nedenfor ned og skrive de professionelle eller faglige netværk, som du er en del af nu eller har været del af tidligere.

  Derudover skal du reflektere over private eller personlige netværk, som du også er eller har været en del af tidligere. 

  Download arbejdsarket her.

  Hvor finder jeg Seniorklubben

  Seniorklubben finder sted hver mandag kl. 9-13.30 på adressen: 

  Birkebjerg Allé 1, 2. sal
  Lokale 20.001