System.Collections.Generic.List`1[System.String]; Ét klik til Næstveds oplevelser
Gå til hovedindhold

Ét klik til Næstveds oplevelser

Næstved Kommune har meget at byde på til både voksne, børn, ældre og unge. I stedet for at fare vild i junglen har vi samlet de gode oplevelser og tips her.

13. dec. 2020
Bygning taget fra luften

Mærknæstved.dk er en oplevelsesportal drevet af Næstved Kommune i samarbejde med Kultunaut. 

Her på siden samles alle de gode fif, tips og tricks til en weekend, en hverdag eller en ferie i Næstved Kommune.

Takket været tilmeldinger og tips fra alle jer ildsjæle, arrangører og borgere i kommunen kan vi gøre det nemmere at finde lige præcis det sted eller arrangement, som du savner. 

 

Du behøver ikke være en stor kulturaktør for at få et sted eller arrangement på Mærknæstved.dk. Det vigtigste er, at dit sted eller arrangement har relevans for resten af borgerne i Kommunen.

Husk beskrivelse af dit sted/arrangement og medsend gerne et relevant billede, så bliver det meget nemmere for andre at finde frem til stedet/arrangementet. 

 

Ved du, hvor det perfekte sted til en kop kaffe i solen findes? Eller, ligger du inde med viden om den bedste legeplads i dit lokalområde? Vi vil så gerne fortælle om alle de gode steder i Næstved Kommune, men vi har brug for din hjælp. 

Tilmeld sted

Næstved Kommunes stærke side er vores fantastiske blanding af etablerede kulturaktører, lokale ildsjæle og kreative borgere.

Er du selv arrangør eller kender du til et arrangement der mangler her på siden? Så hjælp os. 

Tilmeld arrangement